vrijdag 23 oktober 2015

Hoera Joris 39!

Gisteren was mijn vriend jarig en voor hem heb ik een kaart en twee bijpassende cadeaulabels gemaakt. Onze twee oudste zoontjes mochten ieder een cadeau aan papa geven, hun namen staan dan ook op de labels.Ik ben begonnen met een donkergrijze basiskaart en heb deze kriskras bestempeld met de nieuwe Border Stamps - Tracks (PL1520) en Archival Ink Jet Black. Met een sponsje en dezelfde inkt heb ik de randen van de kaart bewerkt. Vervolgens heb ik Collectables Tab & Text NL (COL1314) uit lichtgrijs cardstock gestanst en opgeplakt. De linkerzijkant met de gaatjes erin heb ik niet geplakt, zodat deze nog een beetje omhoog kan alsof er echt uit een kladboekje gescheurd een papiertje op zit. Daarna heb ik uit zwart en donkergrijs cardstock de Creatables Horizon Big City (LR0354) en Horizon Village (LR0353) gestanst, op de juiste breedte gesneden en opgeplakt. Als kleuraccent heb ik uit mosterdgeel cardstock het autootje (Collectables Village Decoration Set 2 (COL1383)) gestanst.


Uit de nieuwe Collectables Stamp Alphabet (COL1396) heb ik het woord HOERA gestanst en gestempeld. Dit heb ik met foamtape verhoogd opgeplakt, zoals je op bovenstaande foto goed kunt zien. Met Collectables Party Numbers (COL1347) heb ik uit geel cardstock de cijfers gestanst. Tot slot heb ik met een zwarte fineliner wat kriebelig zijn naam geschreven. 


Hierboven kun je goed de labels erbij zien. De basis is gestanst uit donkergrijs cardstock met Craftables Parchment & Label (CR1254) en vervolgens net als de kaart bestempeld met de bandensporen. De randen zijn met Distress Ink Black Soot bewerkt. Met de Project NL Stempel & Stencil December (PL1515) heb ik uit geel Cardstock de vorm gestanst en deze bestempeld met drie verschillende stempels. Het woordje 'voor' is van de stempelset Project NL - Individu (PL1508) van de stempel 'Vrienden voor het leven' en het woordje 'van' is van de stempel 'De liefde van mijn leven'. De stempel 'De beste papa' komt uit de Project NL stempelset Gezin (PL1506). De namen van de jongens heb ik ook met Collectables Stamp Alphabet (COL1396) gemaakt en verhoogd opgeplakt. De auto's zijn Creatables VW Beatle (LR0331) en Deux Chevaux (LR0330).


Hierboven zie je het eindresultaat van de cadeaus. Ingepakt met kraft inpakpapier van de Pipoos en met een zwart/wit stuk baker's twine de labels eraan geknoopt. Joris was heel blij met zijn nieuwe parfum en bijbehorende shampoo en de jongens waren heel trots dat ze hun papa een cadeautje mochten geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten