vrijdag 5 februari 2016

Hoera! Vera twee jaar!

Eind december was Vera ook jarig en werd alweer twee jaar! Daar hoorde natuurlijk een cadeau bij. Valt het op dat ik dit inpakpapier zelf erg leuk vind? Hihi..


Om het cadeau heb ik met roze twine een label geknoopt. De basisvorm van dit label is uit Kraft (PK9109) gestanst met Craftables Label XL & Labels XS (CR1353). Om de rand tekende ik een witte lijn met de Uniball Signo Broad pen. Vervolgens stanste ik uit wit cardstock een kleiner label met Craftables Labels - Basic Shape (CR1352). Hierop sprayde ik met Heid Swapp Color Shine - Blush. Ik knoopte wat roze/wit twine en wit Tule Ribbon (JU0924) eraan en plakte het label met foamtape op het grote label. Uit crême kleurig cardstock stanste ik een paar vlindertjes met de Craftables Punch Die Butterflies (CR1354) en een hart met Craftables Heart - Basic Shape (CR1351). Op het hart stempelde ik Heart XL (CS0951) met Ranger Dye Ink Pink Gumball. Daaroverheen stempelde ik Vera met Eline's Alphabet (EC0153) en StazOn Ganache inkt. Tot slot stanste ik uit licht roze cardstock een Collectables Banners XL (COL1398) en stempelde hierop 'Gefeliciteerd' met de stempel Van Harte Gefeliciteerd (CS0881) en 'Prinsesje' met de stempel uit de Project NL set Individu (PL1508). Beide met Stampin' Up Crumb Cake inkt. 


En wat er in het pak zat? Een heus winkelwagentje voor haar nieuwe winkel. 

2 opmerkingen:

  1. Hoi Annemiek.
    Het is me nog niet opgevallen van het cadeaupapier, maar vind het wel heel mooi cadeaupapier. En mooi roze voor Vera. En wat heb je er een lief labeltje aangeknoopt.
    Groetjes sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De label heeft hier nog lang gestaan en gaat in een plakboek! Supermooie kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen