donderdag 28 mei 2015

Very merry Christmas

De eerste kerstkaart van dit jaar is een feit! Het zijn geen traditionele kerstkleuren geworden, daarvoor is het te erg voorjaar.


Met de nieuwe Craftables Punch die - Stars (CR1321) heb ik een stencil gemaakt van een wit stuk cardstock. De witte sterren die uitgestanst zijn heb ik bewaard voor later.


Vervolgens heb ik met wat stukjes masking tape het stencil op een ander stuk wit cardstock geplakt en heb het met Distress Ink Scattered Straw en Spiced Marmalade bewerkt.


Door het stencil steeds naast het stuk dat ik al bewerkt had weer op te plakken heb ik een complete achtergrond gemaakt.


Vervolgens heb ik de Don & Daisy stempel Little Angel (DDS3309) gestempeld en ingekleurd.


Vervolgens heb ik uit de al wat oudere stempelset Stampfairy - Christmas (SF1118) de tekst 'Very mery Christmas' met zwarte inkt op de sterrenachtergrond gestempeld. Uit zwart cardstock heb ik de polaroid nieuwe Collectables Photo Frames (COL1388) gestanst. Ik weet het, normaal is een polaroid wit, maar ik vond dit contrast mooier. Samen met drie witte sterretjes heb ik het geheel opgeplakt en gemat op zwart cardstock en vervolgens op een witte basiskaart geplakt.


Het ademt niet heel erg kerst, maar ik vind hem toch wel geslaagd. Wat vinden jullie?

3 opmerkingen:

 1. Super leuke kaart Annemiek en wat een geweldig leuk idee om de mal zo te gebruiken!!!
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk gemaakt Annemiek.

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handig idee om van die ponsmalletjes stencils te maken…BRILJANT!

  BeantwoordenVerwijderen