zondag 31 mei 2015

It's a boy

En wederom een kaart met de polaroid erop verwerkt, maar nu in het wit, zoals het eigenlijk hoort. Voor het eerst heb ik een schudkaart gemaakt. Ik wou dit al een hele tijd graag proberen, maar het was er nog niet van gekomen. Nu dus wel en ik denk dat ik dit nog veel vaker wil gaan doen, want ik vind ze zo enorm leuk!


Uit een stuk design papier uit het bloc Flower Garden (PK9112) heb ik de vorm van de polaroid gestanst met Collectables Photo Frames (COL1388). Met dezelfde mal heb ik uit wit cardstock de polaroid gestanst. Deze past nu precies in het designpapier zonder dat het er bovenop komt te liggen. Een stuk transparant plastic heb ik aan de achterkant geplakt. Met de Collectables Eline's Baby (COL1387) heb ik de baby gestanst. De onderdelen heb ik op een stukje licht blauw cardstock geplakt. Om het beter te laten spreken achter alle schudmateriaal heb ik met een zwarte fineliner de vormen omgetrokken. De tekststempels komen ook van deze Collectables mal. 


Het designpapier met de polaroid heb ik met de goede kant op tafel gelegd. Nadat dit was voorzien van foamtape, waarbij ik heb opgelet dat er geen kiertjes meer zaten zodat het schudmateriaal er niet meer uit zou kunnen, heb ik het schudmateriaal op het plastic gelegd (in het schudmateriaal zitten ook een aantal witte sterren die gestanst zijn met de Craftables Punch die - Stars (CR1321) die ik nog over had van de vorige kaart). Daarna heb ik het lichtblauwe cardstock met de baby erop op het foamtape geplakt. Tot slot heb ik het geheel van nog meer foamtape langs de randen voorzien en dit op de witte basiskaart geplakt.

Ik vind hem erg geslaagd, maar voor een volgende schudkaart wil ik wel wat steviger plastic gebruiken, want nu schud het niet helemaal goed.

1 opmerking:

  1. Het is een schatje van een kaart geworden Annemiek!
    Super leuk dat het ook nog een schudkaart is en lekker stoer met de sterren en glimmende hartjes door elkaar.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen