donderdag 24 december 2015

Fijne feestdagen!

Twee weken geleden liep onze oudste zoon van net vijf al af te tellen naar kerst. Toen ik hem vroeg wat er dan gaat gebeuren met kerst antwoorde hij heel enthousiast: Dan krijgen we cadeaus! Ik heb hem toen uitgelegd dat het met kerst niet om de cadeautjes gaat, maar om het gezellig samen zijn met familie en vrienden. Sindsdien heeft hij het niet meer over cadeaus gehad. Maar laat er nu toch ineens een mooi cadeau voor hem en zijn broertje onder onze boom liggen!


Eerst heb ik de pakjes ingepakt met papier dat ik een tijdje terug bij de Pipoos kocht. Het is kraft papier met een wit sneeuwvlokken motief erop. Het leuke aan dit papier is dat het geen gladde laag heeft, waardoor je het nog met inkt kunt bewerken.


Eerst deed ik een kerstlintje van Marianne Design (JU0868) om de pakjes. Vervolgens knoopte ik een stuk donkerrood catona garen er omheen. Met zwarte inkt stempelde ik de kerstman (HM9410) en de namen (Eline's Alfabet EC0153) op de pakjes. Met een acrylblok lukt het stempelen op cadeautjes niet, maar als je voorzichtig stempelt zonder blok dan wil het wel. Tot slot stempelde ik de rode sterretjes (Border Stamp - Stars PL1504).


Wat zullen de jongens verrast zijn dat er morgenochtend toch een pakje voor ze is!

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een goed, gezond en creatief 2016.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten